MealPlanner Élelmezési Program / MealPlanner áttekintés

A MealPlanner elsősorban a közétkeztetés területén működő cégek és éttermek, büfék részére készült, dietetikusok és élelmezésvezetők segítségével.

Mind a vállalati, mind pedig az intézményi (óvodák, iskolák, kórházak, idős otthonok), étkeztetés során felmerülő valamennyi tevékenység gyors elvégzésére és a feladatok összehangolására alkalmas, a jogszabályi és a szakmai előírásoknak megfelelően.

MealPlanner Főoldala

A MealPlanner Élelmezési Program segít a közétkeztetés területén működő cégek adminisztrációs munkájában. Testre szabhatósága, és ellenőrzési eljárásai számos lehetőséget kínálnak a folyamatok optimalizálására. A programot rövid idő alatt további funkciókkal, modulokkal lehet bővíteni, ezáltal még egyszerűbbé téve a felhasználók munkáját.

A MealPlanner operációs rendszer független felületének használatához csak egy tetszőleges böngészőre van szükségünk. A programot egy időben korlátlan felhasználó használhatja, a bevitt adatokhoz pedig minden arra jogosult felhasználó azonnal hozzáfér, ezáltal könnyedén megoszthatók a munkafolyamatok az egyes dolgozók között.

A programban a gyors, és minőségi adatrögzítés, valamint a hatékony munkavégzés elősegítése érdekében rengeteg segítő, illetve automatikus funkciót helyeztünk el. Ilyenek a kereső mezők, billentyűkombinációk, lekérdezések, alapértelmezett adatok megadása.

A program részletes jogosultsági és naplózási rendszerrel rendelkezik, melyben lehetőség van külön-külön korlátozni az egyes funkciók elérését, az adatok írását, módosítását, törlését. A program minden egyes belépést, adatmódosítást naplóz, ezáltal lehetővé válik a véletlen vagy szándékos adatvesztések könnyű visszaállítása.

A különböző információk gyors és könnyű kinyerhetősége érdekében számos lekérdezést, és szűrési lehetőséget készítettünk, amelyek segítségével néhány paraméter megadása után komplett táblázatok, kimutatások készíthetők. Ezek külső fájlba (Excel, Pdf) exportálhatók, további munkavégzésre alkalmasak.

Regisztráljon és próbálja ki programunkat ingyen és kötelezettség nélkül.

Regisztrálás

A MealPlanner program kiegészítéseként ajánljuk

 

buffetBüfé modul

A Büfé modul lehetővé teszi, hogy POS terminálokkal felszerelt üzletek egy programban kezeljék az eladásokat, a számlákat, illetve a raktárkészletet. Segítségével gyorsan rögzíthetők a vásárlások, és nyomtatható a nyugta. Részletek »

 

 

cafe_plannerCafé modul

A MealPlanner Cafe kávézók, cukrászdák és büfék részére készült alkalmazás, melynek segítségével egy integrált rendszerben kezelheti az értékesítési és számlázási adatokat, valamint raktárkészletét. A program továbbá segítséget nyújt az esetleges lopások, visszaélések kiszűréséhez. Részletek »

 

 

cafateriaÉttermi modul

A MealPlanner Éttermi modulját önkiszolgáló éttermek, menzák üzemeltetőinek ajánljuk.  Segítségével egy integrált rendszerben kezelheti az értékesítési és számlázási adatokat, valamint folyamatosan és pontosan nyilvántarthatja raktárkészletét, receptjeit, és nyersanyagait, nyomon követheti az értékesítéseket. Részletek »

 

 

Diszpécser modul

A Diszpécser modul telefonos vagy internetes megrendelések rögzítését segítő modul, melynek előnyeit az étel házhoz szállító cégek tudják kihasználni. Segítségével gyorsan rögzíthetők a beérkező telefonos, vagy hosszabb időszakra előre leadott megrendelések, kinyomtatható a főzőlap, illetve a szállítási nyugta a gépkocsivezető részére. Részletek »

 

malplannerschoolIskolai modul

Az Iskolás program online megrendelelő- , konyhai-, és büfé felületekből épül fel, melyek mindegyike az iskolai étkeztetés minél egyszerűbb véghezvitelét szolgálja. A program RF ID vagy vonalkóddal ellátott kártyás rendszerrel működik, melyet a tanuló többféleképpen is felhasználhat. Részletek »

 

 

Mealplanner_intezmenyIntézményi modul

A Intézményi modul segítséget nyújt a MealPlanner program felhasználója és a vele kapcsolatban lévő intézmények közti kapcsolattartásban. Erre a felületre az egyes intézmények (Iskolák, Óvodák, Szociális intézmények, stb.) saját felhasználónévvel léphetnek be, és leadhatják létszámadataikat, illetve menürendeléseiket. Részletek »