Bemutatkozás

Cégünk a Tex and Co Network Kft. családi vállalkozásként, informatikai szolgáltatások nyújtására alakult. Az elmúlt évtizedben az informatika szinte valamennyi területén szereztünk tapasztalatot és számos sikeres projektet tudhatunk a hátunk mögött. 2013-ben úgy éreztük, elérkezett az idő, hogy tudásunkat a saját vállalkozásunkban kamatoztassuk, és tapasztalatainkat felhasználva segítsük a ügyfeleink munkáját.

Fő tevékenységünknek a webalapú programfejlesztést választottuk, követve az informatikában történt változásokat és kihasználva az Internet nyújtotta lehetőségeket. Az egyre inkább elterjedőmobil eszközök lehetőséget adtak számunkra, hogy a klasszikus webalapú programjainkat a mobil eszközökre is optimalizáljuk, még nagyobb teret adva a felhasználóknak a programjaik és az adataik hozzáféréséhez.

Az elmúlt évek során társaságunk folyamatosan fejlődött, ami a munkatársaink és a felhasználóink számában is megmutatkozik.

A jelenleg futó projektek mellett folyamatosan keressük az új lehetőségeket, amelyek segítenek lépést tartani az informatikában történő változásokkal. Munkatársaink minden lehetőséget kihasználnak a szakmai továbbképzésük érdekében, így minden szakmai ismeret rendelkezésünkre áll, hogy a legújabb technológiákat felhasználva fejlesszük a szoftvereinket.

Jelenleg több száz ügyfelünk van szerte az országban, többek között önkormányzatok, iskolák, óvodák, egyetemek és különféle közétkeztető cégek, akik megelégedettséggel használják a szoftvereinket.

Az egyik legnagyobb projektünk a MealPlanner Élelmezési program, amely elsősorban a közétkeztetés területén működő cégek részére fejlesztettünk élelmezésvezetők és dietetikusok segítségével. Mind a vállalati, mind pedig az intézményi (óvodák, iskolák, kórházak, idős otthonok), étkeztetés során felmerülő valamennyi tevékenység gyors elvégzésére és a feladatok összehangolására alkalmas, a jogszabályi és a szakmai előírásoknak megfelelően. A szoftver általunk kidolgozott nyersanyag- és receptadatbázist is tartalmaz, amelyet dietetikus szakember tart folyamatos karban.

Másik nagy projektünk a SmartTrade pénzügyi program, ami folyamatosan újabb és újabb modulokkal bővül. Ezt a webalapú programunkat minden kis és középvállalkozás számára ajánljuk, akik szeretnék a pénzügyi nyilvántartásaikat egy integrált rendszerbe összegyűjteni és leegyszerűsíteni.

Miért minket válasszon?

  • Minden esetben az ügyfeleink érdekeit képviseljük.
  • Több mint 1 évtizedes informatikai gyakorlat segíti a munkánkat.
  • Több mint 12 éves tapasztalat az egyedi szoftverfejlesztés területén.
  • A legújabb technológiák alkalmazása minden területen.
  • Gyors és költséghatékony megoldások nyújtása.
  • Garancia.