MealPlanner Élelmezési Program / Iskolai modul

A MealPlanner Iskolai modulját minden iskolának ajánljuk, akik szeretnék a tanulói étkeztetést felgyorsítani és egységesíteni. A modul két részből áll össze egy komplett rendszerré, de az egyes részeket külön-külön is használhatjuk.

Az Online megrendelő felületen a szülők bejelentkezés után megrendelhetik és lemondhatják a gyermekeik étkezéseit. Nyomon követhetik a tartozásaikat, illetve kiegészítő funkcióként lehetőség van a bankkártyás fizetésre is. Az Online megrendelő felület bevezetésével meghatározhatjuk a rendelési és lemondási határidőket is, közzétehetjük az étlapokat, azokat további információkkal láthatjuk el, mint pl. az összetevők, allergén anyagok, tápanyagtartalmak, képek. Ezzel egy még teljesebb szolgáltatást nyújthatunk a szülők és a tanulók felé.

A konyhai felület az ételosztást segíti lényegesen felgyorsítva, főleg több menüt felszolgáló menzák esetén. A tanulók és a dolgozók a kártyáik leolvasásával vehetik át az ételeket. A tálalókonyhán a kártya leolvasása után egy kihelyezett monitoron megjelenik az adott tanuló megrendelése, illetve figyelmeztető üzenet, ha a tanuló nem rendelt, vagy már átvette az ételét. Egyszerre több diák adatát is megjeleníthetjük a monitoron, így a soron következő rendelés is láthatóvá válik.

Az Online megrendelő felület összekapcsolható MealPlanner Büfé modullal, így a szülő nyomon követheti a gyermekei vásárlásait is, illetve az Online megrendelő felületen lehetőség van egyenleg feltöltésére, amit a tanuló elkölthet a büfében. A kártyás egyenleg felhasználásának számos előnye van. Pl. a szülő meghatározhat egy teljes havi összeget, amit előre feltölt a gyermeke kártyájára így azt az összeget elköltheti a büfében, valamint nem kell a tanulónak készpénzt tartania magánál.