SmartTrade áttekintés

A SmartTrade Integrált Pénzügyi szoftver egy un. webes alkalmazás, ami annyit jelent, hogy interneten keresztül, egy tetszőleges böngésző segítségével lehet elérni és használni. A program használatának megkezdéséhez nincs szükség semmilyen egyéb program telepítésére az Ön számítógépein, és nincs szükség egyéb beruházásra sem a már meglévő eszközökön felül. A program egyidejűleg –a szerződésnek megfelelően – bármennyi felhasználó használhatja. Ön részéről a program nem igényel semmilyen üzemeltetési feladatot, hiszen azt mi folyamatosan ellátjuk, mint a szerverek és adatbázis felügyeletét és karbantartását, valamint az adatbiztonság érdekében a napi automatikus mentést.

A SmartTrade szerkezete, nyitottsága révén bármelyik cég részére ideális megoldás lehet az adatai nyilvántartására, a napi munka támogatására és a vezetői döntések megalapozására. Pont a nyitottsága ad lehetőséget arra, hogy a felhasználók egyedi kéréseit gyorsan és alacsony költséggel a programba fejlesszük.

A SmartTrade biztosítja, hogy a vállalkozások a működésük során összegyűjtött és a programba rögzített adatai a lehető legnagyobb biztonságba legyenek. Biztonsági és jogosultsági rendszere nem csak a külső behatolásokkal szemben, hanem a vállalkozás dolgozóival, felhasználóival szemben is védelmet nyújt. A felhasználók csoportba foglalásával vagy egyénileg kialakított jogosultságok kiosztásával meghatározhatjuk, hogy az egyes felhasználók milyen menüpontokhoz férhetnek hozzá, és azt milyen módon érhetik el (felvihetnek-e új adatot, módosíthatnak-e, vagy törölhetnek-e meglévőt).

A SmartTrade a programban történt valamennyi adatrögzítést naplózza, így az összes módosítást, törlést. Az adatok változásának nyomonkövetésével biztosítja a felhasználók részére, hogy az esetleges szándékos vagy véletlen adatvesztést könnyedén visszaállítsák, illetve, hogy ellenőrizni tudják a felhasználók munkáját.

SmartTrade előnyei

  • Nincs szükség drága szerverek beszerzésére és üzemeltetésére
  • A SmartTrade bárhonnan és bármilyen Internet kapcsolattal rendelkező eszközzel könnyen elérhető
  • A moduláris rendszernek köszönhetően könnyen méretezhető, rugalmasan alakítható, testre szabható
  • Felhasználóbarát felületű, logikusan felépített rendszer
  • Széleskörű lekérdezési és kimutatási lehetőségeivel az üzleti döntések meghozatalát segíti
  • Mély jogosultsági és naplózási rendszer
  • Folyamatos támogatás és fejlesztés a változó piaci és gazdasági helyzetekhez igazodva
  • Gyors és költséghatékony egyedi megoldások
  • Ügyfélszolgálatunk telefonon és emailben is folyamatosan rendelkezésre áll

 Regisztráljon és próbálja ki ingyen és kötelezettség nélkül!

Regisztrálás