Szolgáltatásaink

Arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb szintű informatikai szolgáltatást biztosítsuk Ügyfeleink számára, ezért szolgáltatásaink körébe azokat a tevékenységeket vettük fel, amelyekben biztosak vagyunk, hogy tudásunkkal, tapasztalatunkkal maximálisan ki tudjuk elégíteni ügyfeleink igényeit. Cégünk rövid határidővel, alacsony áron, de professzionális minőségben kínálja az alábbi szolgáltatásokat.

Web, Windows és mobil alkalmazások egyedi fejlesztése

Cégünk fő tevékenysége az adatbázis alapú web, Windows és mobil alkalmazások fejlesztése, mely során OpenSource, Microsoft és mobil technológiákat alkalmazunk.

Az Ön igényei alapján meghatározzuk a követelményeket, megtervezzük az alkalmazást, kifejlesztjük, bevezetjük, majd folyamatosan figyelemmel kísérjük, követve az jogszabályi környezetben, vagy az Ön munkafolyamataiban bekövetkező változásokat.

Weboldalkészítés

Az Internet majdnem határtalan lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy a cége növekedni tudjon. Egy jó weboldal arculatának utalnia kell a tevékenységre, kifejezőnek, egyszerűnek, letisztultnak, átláthatónak és könnyen kezelhetőnek, de ugyanakkor hatásosnak kell lennie.

Ebből is látható, hogy nem is olyan egyszerű egy jó weboldalt elkészíteni. És még nem is beszéltünk a keresőoptimalizálásról, ami talán a legfontosabb az oldalunk életében.

Az általunk készített weboldalak mindegyike egyedi tervezésű és saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszert használ, amellyel Ön is könnyen frissen tarthatja weboldalán található információkat.